Over Helico

Helico is úw partner voor strakke en functionele buitenconstructies.

Bij Helico begrijpen we dat uw woning méér is dan alleen een plek om te wonen; het is een reflectie van uw levensstijl en persoonlijkheid. Daarom streven we ernaar om buitenconstructies te creëren die niet alleen perfect passen bij uw huis, maar ook functioneel en duurzaam zijn.

Al meer dan dertig jaar zijn we toegewijd aan het vervaardigen van hoogwaardige buitenconstructies die aan de evoluerende behoeften van moderne woningen voldoen. Wat ooit begon als een focus op gebogen lichtstraten en carports, evolueerde al snel naar ons kenmerkende “flat design carport”-concept. Deze innovatieve benadering, volledig bedacht en ontwikkeld door ons team, combineert strakke lijnen met duurzame materialen om een tijdloze toevoeging aan uw huis te creëren.

Onze carports, vervaardigd uit hoogwaardig staal en vaak voorzien van geïsoleerde dakplaten, bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar zijn ook ontworpen met oog voor detail. Met een ingebouwde waterafvoer en een scala aan kleuropties, streven we ernaar om niet alleen functionaliteit te bieden, maar ook esthetische meerwaarde aan uw woning te geven.

Maar bij Helico gaan we verder dan alleen carports. We hebben onze techniek uitgebreid naar andere buitenconstructies, zoals tuinbergingen en tuinlounges. Of het nu gaat om een aparte berging met een schuifdeur of een elegante lounge die naadloos aansluit bij uw leefruimte, onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om uw buitenleven te verbeteren. Dit ongeacht u een particulier of zakelijke klant bent.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze innovatieve benadering, maar ook onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Bij Helico worden al onze constructies in eigen huis geproduceerd en geplaatst door ons ervaren team, waardoor we een hoog niveau van controle en afwerking kunnen garanderen.

Of u nu op zoek bent naar een moderne carport, een elegante tuinberging of een ontspannende tuinlounge, bij Helico bent u verzekerd van hoogwaardige buitenconstructies die perfect passen bij uw levensstijl en woning. Ontdek vandaag nog wat Helico voor u kan betekenen en maak van uw buitenruimte een verlengstuk van uw thuis.

Publicaties

Helico werd tevens al meerdere malen gepubliceerd in allerlei woon- en vakmagazines.

Scroll naar boven