Zeiloverkappingen

Zorgeloos buitenleven

Meer en meer wordt het buitenleven belangrijker in ons bestaan. De sfeer, emotie en beleving die men in de huiskamer creëert, gaat ook naar buiten. Met de membraanarchitectuur van Hoover Concepts ® bouw je de op maat design overkapping. Een buitenruimte die beschut tegen zon, regen en sneeuw en met het gevoel van geborgenheid.

Volledig naar uw wens ontworpen ZEILOVERKAPPING.-MEMBRANE

Deze prachtige MEMBRAANZEILEN zijn haast overal toe te passen. HELICO begeleid u samen met een professioneel ontwerpteam naar een passend ontwerp voor elke situatie. Hierbij wordt nauw overleg gepleegd met de opdrachtgever, die al zijn of haar wensen tot leven ziet komen. Geheel ‘tailor made’ ontstaat zodoende in 3D, een bijna levensecht ontwerp en oplossing voor ultiem buitengenot. Het Squaricles zeiloverkapping systeem geeft bovendien een sterke architectonische waarde aan de omgeving en onderscheid zich door maatwerk en de extreem hoge eisen die men stelt aan kwaliteit en design.

De overkappingen worden zo opgespannen, dat ze dienst doen als zon-, regen- en vuilwering. Dit designproduct is honderd procent STORMVAST en toch semi-permanent en DEMONTEERBAAR. Er wordt tijdens de productie rekening gehouden met externe krachten zoals wind en sneeuw. De zeilstructuur is veilig, onder alle omstandigheden. Om dit te garanderen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde software.

De zeiloverkappingen zijn uiteraard ook ideaal inzetbaar in de zakelijke omgeving, zoals horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook voor openbare locaties en carports.

Membraanzeil
1. Membraanzeil
Terraszeil
2. Terraszeil
Kasteel
3. Kasteel
MEMBRANE
4. MEMBRANE
Pergola
5. Pergola
ZEILOVERKAPPING
6. ZEILOVERKAPPING
Design
7. Design
HORECA
8. HORECA
Rokersruimte
9. Rokersruimte
Inkomluifel
10. Inkomluifel
Carports
11. Carports