Ecologisch renoveren

Renoveren doe je met respect voor de toekomstige generaties. Een van de speerpunten voor een ecologisch milieubeheer is het slimmer omgaan met de energiebronnen. Daarnaast wijzen talrijke studies erop dat het gebruik duurzame en hernieuwbare producten en must worden voor het behoud van onze leefwereld.

Daglicht is levensnoodzakelijk en kosteloos. De positieve respons van natuurlijk daglicht op de mens creëert betere en gezondere leefsfeer. Ons goed voelen en productief zijn gaan samen, dus daglicht is belangrijk en heeft een hoog energierendement op vele vlakken.

Het maximaal benutten van daglicht in uw leef- en werkruimte kan eenvoudig weg niet meer vergeten worden binnen een efficiënt investeringsplan dat uw ecologische voetafdruk wil verkleinen.

Het sterkste daglicht treedt binnen via het dakvlak! HELICO heeft reeds jaren ervaring met het produceren en plaatsen van daklichtsystemen in al zijn vormen. Lichtnormstudie en technische begeleiding vormen de basis voor elk renovatie- of nieuwbouwproject. Wij leveren maatwerk en nemen het gecoordineerde verloop van alle bijhorende werkzaamheden in handen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten ook tijdens de uitvoering van de renovatiewerken zo veel mogelijk kunnen blijven doorgaan.

Een HELICO-daglichtstraat is licht van gewicht en past op elk dak. Onze kwaliteitsproducten zijn onderhoudsvrij en samengesteld uit duurzame en recycleerbare grondstoffen. Zij staan garant voor uitstekende isolatiewaarden. Efficiënt daklicht al dan niet in combinatie met recuperatie van zonne-energie, past volledig bij uw ecologisch denken.

VOOR

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.


NA

1.
2.
3.
4.
5.